Cyppans Blogg

Cyppans Blogg

Om bloggen

Här skrivs om mina intressen t.ex. hundar, släktforskning,
stickning sömnad, livet, vänner och familj.

Träning

DiversePosted by Marie Mon, January 30, 2017 18:30:35

Idag har det varit träning i 1 timma, får se hur det känns i morron (la på lite extra). Även om det inte märk så mycket att jag tränar så hoppas jag att det ska kännas.

Kanske kan jag börja golfa igen och inte bli lika andfådd när jag går i backarna här ute på Kolsta Hatt.

  • Comments(0)//blogga.ozways.se/#post8

Räkna vinterfåglar

DiversePosted by Marie Fri, January 27, 2017 16:04:04
Dig har vi försökt räkna fåglar vid fågelmataren, det är inte lätt man ska både veta antal och vilken art. Totalt har jag kunnat bestämma 5 olika arter och största mängden är 13 st steglitser. Man blir nästan fågelskådare på kuppen.  • Comments(0)//blogga.ozways.se/#post7

Uppstart

DiversePosted by Marie Fri, January 13, 2017 10:07:52
Då börjar det ta form det här med hemsidan. Som ni som besökt den senaste åren så har det inte hänt så mycket eller inget alls. Det finns flera anledningar till det, cancer, brutna handleder, inga kullar eller ingen inspiration. Hur som nu har jag bytt leverantör av min domän så det ska bli lättare att jobba med hemsidan och kanske blogga lite som nu.

Funderingarna är ju många, hur ska jag göra ska jag återskapa den gamla eller ska den bli helt annorlunda. Kanske om det är nån som läser detta har förslag. Hur som så startar jag i liten skala med hemsidan.

  • Comments(0)//blogga.ozways.se/#post0